OBS info ang nystarten!

Vi väntade in i det sista med dessa tråkiga nyheter. Pga rådande pandemiska läge har vi – och de flesta – insett att något “massmöte” inomhus inte kan äga rum. Förutom detta sker också följande ganska omfattande förändringar i uppstarten av terminen:

Gracie Jiu Jitsu (endast tidigare medlemmar)
Max 30 personer (bokning sker via en länk som postas i början av veckan). Först till kvarn. Tider enligt schema, gratis fram till februari.

Gracie Bullyproof
Uppstarten skjuten på framtiden. Vi kommer ut med information när vi ser att läget förändrats och vi kan starta upp verksamheten.

Thaiboxning NYB/BASIC
Max 30 personer (bokning sker via länk som postas i början av veckan. Först till kvarn. Tider enligt schema, gratis fram till februari.

Thaiboxning FORTS)
Max 30 personer (bokning sker via länk som postas i början av veckan. Först till kvarn. Tider enligt schema, gratis fram till februari.

MMA
(bokning sker via länk som postas under vecka när träning är aktuellt). Först till kvarn. Tider enligt schema, gratis fram till februari.

——

För att träna går man in och bokar en tid på den länk som postas VECKOVIS (måndagar) på Nordic Fighters facebook-sida. Om man inte har bokat en plats kan man INTE träna. Ingen drop-in. Bokning kan endast ske via länkarna.

Har man minsta lilla förkylningssymptom stannar man hemma. Vidare finns det en fördel med att köra med en mindre grupp personer, samt att sedan hålla sig till den. Eftersom symptom-regler även gäller även instruktörer och tränare, kan ett pass kan bli “fritt pass” eller ställas in med kort varsel. Håll därför alltid utkik på våra respektive facebook-sidor.

Vi hoppas inkomma med nyheter inom kort som ger oss möjlighet att köra fullt ut. Nu drar vi vårt strå till stacken för att minska pressen på vården och samhället.
Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

KOM IGÅNG MED TRÄNING

Ni kan skicka ett meddelande här eller kontakta oss via vår Facebook-sida. Vi svarar så snart vi kan.