Mer info om Nordic Fighters

Norrbottens största kampsportsklubb och Nordens enda Gracie Jiu Jitsu CTC.

Gracie Jiu Jitsu CTC

Certifierad Gracie Jiu Jitsu träningscenter

Thaiboxning sedan 00

I över 20 år har vi erbjudit träning i Thaiboxning.

Hög kvalitet

Utbildade och certifierade instruktörer och domare

Träning för vuxna, ungdomar och barn

Nordic Fighters vill erbjuda alla barn, ungdomar kvinnor och män en möjlighet att träna kampsport och självförsvar i en säker, trivsam och totalt prestigelös miljö.

Nordic Fighters och Gracie Jiu Jitsu Luleå har något för alla. Det viktiga i vår träning
är inte att alltid mäta individer mot varandra, utan istället lyfta och inspirera hela gruppen. Äta eller ätas-mentaliteten existerar inte hos oss. Vårt recept har hjälpt oss producera fighters från nybörjare till högsta nivå i samtliga våra stilar och att bli Norrbottens största kampsportsklubb genom tiderna.

Klubben grundades i början på 2000-talet av Ronnie, Andreas, Olle, Henrik och Cissi i samarbete med Ungdomens hur för att kunna erbjuda ungdomar en givande träningsmiljö. Allt startade som en renodlad Thaiboxningsklubb. Efter några år migrerades Luleå Shootfighting in som under ledning av Andre Åhl drev MMA parallellt.

2012-2013 renoverades Luleå Energi Arena och klubbarna stod utan adekvata träningslokaler och verksamheten hamnade på paus. Men när LEA sedan invigts startade verksamheten upp igen, men i helt ny regi, med ny styrelse och ny tränarstab men under gamla varumärket Nordic Fighters. I samband med denna uppstart 2014-2015 fanns nu Gracie Jiu Jitsu Luleå - under ledning av numera internationellt namnkunnige bjj-instruktören Alexander Hagman - på plats, som ansvariga för grappling och Jiu Jitsu-sektionen.

Våra instruktörer

Det här är våra instruktörer. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.
Alexander Hagman

Alexander Hagman är svartbälte under Rener och Ryron Gracie och deras högst graderade instruktör i Norden. Han turnerar ofta världen runt med sitt band och driver även ett it-företag.

Oskar Nilsson

Oskar Nilsson har tävlat i MMA/Thaiboxning/grappling och har tränat i Nordic Fighters sedan starten. Han är en fena på kostrådgivning, är leg. Fysioterapeut och blivande systemvetare.

Jonatan Carlsson

Meriterad thaiboxare med rötterna från Renyi i Umeå. Han har tävlingserfarenheter från bland annat SM och är certifierad instruktör och utbildad domare av thaiboxningsförbundet.

Jon-Martin Mikaelsen

Ursprungligen från Norge. Definitivt en av Luleås farligaste dataingenjörer, iaf på mattan. Lila bälte i BJJ. Certifierad instructor under Gracie University.

Jennifer Granelius

Jennifer tävlar i BJJ och har blått bälte. Hon har bla. jobbat utomlands på Yoga-retreat. Assisterande tränare och yogainstruktör hos oss.

Johanna Elbert

Johanna är blåbälte i BJJ under Alexander Hagman och assisterande tränare.

Christoffer Jansson

Christoffer tävlar och håller i Thaiboxning för Nordic Fighters. Han är även certifierad PT och pluggar just nu till Fysioterapeut.

Maddox

Maddox can take a beating

Medlemmar i:

mma
rf