Bygger självförtroende

Självförsvar för barn

Gracie Bullyproof ®

GRACIE BULLYPROOF ®

(löpande intag)

Varje månad missar tusentals barn skolan på grund av rädsla för mobbning. Gracie Bullyproof ger ditt barn ett orubbligt självförtroende och förmågan att övervinna mobbare, samt ger dem verktygen att hantera fysiska övergrepp.

Bullyproof är redan det i särklass mest hyllade kampsportsprogrammet för barn i USA där programmet till och med inkluderats på vissa skolor. Bullyproof har uppmärksammats av CNN, ABC, NBC och även av självaste Oprah. Bullyproof omnämns ofta som ett av de få verkligen effektiva utbildningarna för att motverka mobbning bland barn i åldrarna 5-12 år.

Vi lär ditt barn att hävda sig verbalt för att motverka mobbare. Vi lär också barnet flertalet icke-våldsamma bjj-tekniker (kontroll, escapes etc) som hjälper barnen att hålla sig säkra om de skulle bli attackerade fysiskt. Vi lär inte barnen att främst slå eller sparka då detta ofta eskalerar situationen och gör mer skada än nytta. Istället använder vi utvalda bjj-tekniker för kontroll och “escapes” så att man neutraliserar hot utan övervåld. Vi vill förbereda barnen på att kunna försvara sig själva, inte göra dom till mobbare.

Vill du ge ditt barn ett orubbligt självförtroende och förstärka deras positiva värderingar samt bygga en stark karaktär, är Bullyproof valet för dig. Även om ditt barn har dåliga tidigare erfarenheter av kampsport, tror vi att dom kommer att älska detta.

Grundarna av programmet Gracie Bullyproof är Rener och Ryron Gracie. Barnbarn till Helio Gracie som anses vara grundaren av kampsporten Brasiliansk Jiu Jitsu (som också kallas Gracie Jiu Jitsu). Rener och Ryrons pappa Rorion Gracie är också grundaren av MMA-organisationen UFC. Vår huvudinstruktör Alexander Hagman har genomgått omfattande utbildning och är handplockad av Rener Gracie. Vår skola är i dagsläget den enda i norden certifierad direkt under HQ i Los Angeles.

Sociala medier

Pass för alla åldrar

Gracie Bullyproof delar upp barnen i åldrar och erfarenhetsnivå så att varje barn får rätt balans av roliga utmaningar varje vecka.

Little champs (5-7 åringar)

Little Champs är programmet för barn mellan 5-7 år (för yngre rekommenderar vi privata pass). Här använder vi våra beprövade “Gracie Games” där vi lär barnen grunder i självförsvar och implementerar grundläggande principer för “leverage” och kontroll. Vi gör passen så roliga att barnen ber om mer. När barnet har lärt sig alla 10 Gracie-lekarna kan dom avancera till Junior Grapplers. Ingen förkunskap krävs och intag sker löpande. Se schema och kom till oss med barnet så hjälper våra duktiga tränare barnet igång.

Junior Grapplers (8-12 åringar)

I Junior Grapplers fokuserar vi på 33 självförsvarstekniker där barnet lär sig att främst neutralisera och förhandla med angriparen. Barnet lär sig både verbala strategier utöver de bjj-tekniker som syftar till att motverka fysiska atacker. Barnet behöver ingen som helst erfarenhet för att börja i Junior Grapplers och intaget sker löpande. Se schemat för tid.

Som eleven hos oss får du del av en mängd fördelar som kan underlätta träningen.

Som medlem hos oss blir du också medlem i Gracie Jiu Jitsu och Gracie University. Det ger en mängd fördelar som stöd i din träning och utveckling.

Gratis online-access!

När du börjar träna Combatives får du ett gratis medlemskap på Gracie University Online där du får tillgång till detaljerade videor över alla lektioner och tekniker i systemet. Du kan studera hemma i lung och ro innan du kommer till träning för att maximera din kunskap.

Träna på alla världens Gracie CTC

Alla våra studenter får träna gratis på alla andra certifierade träningscenter (Gracie) över hela världen. Studieplanen är exakt densamma överallt och du får även ``credit`` för avklarade lektioner på andra gym.

Testa gratis under en vecka!

Ingen köper grisen i säcken och vi är helt säkra på att du kommer att uppskatta våra lektioner. Därför har du möjlighet att träna en vecka gratis för att sedan bestämma dig.