Path to black belt

Advanced BJJ

Master Cycle ®

MASTER CYCLE ®

Efter Gracie Combatives innehåller Gracie Jiu Jitsu (Brasiliansk Jiu Jitsu, BJJ) hundratals avancerade tekniker som är organiserade i en klar, tydlig och systematisk studieplan som kallas för The Master Cycle. Här tränar vi både med GI och NOGI.

Den tydliga och unika strukturen över tekniker i Master Cycle förenklar din träning mot svart bälte. Vi har organiserat all Braziliansk Jiu Jitsu (BJJ) i 7 kapitel (mount, side mount, guard, half guard, back mount, leg locks, standing) där vi studerar varje kapitel under flera månader innan vi går vidare till nästa.

 

Review / uppvärmning

Alla Master Cycle-pass börjar med 15-20 minuters uppvärming och repetion av tidigare tekniker. Under review-perioden uppmuntras du att samarbeta med dina träningspartners och ställa frågor till instruktören.

Focus Sparring

I slutet på varje pass genomförs träningsövningar som Rapid Master Drills, Focus Sparring och Fight Simulation Drills. Detta är frivillig sparring med varierande målbild. Vi sparras GI / NOGI samt både med och utan små handskar (mma-handskar)

Sociala medier

Som elev hos Nordic Fighters har du del av en mängd fördelar.

Som medlem hos oss blir du också medlem i Gracie Jiu Jitsu och Gracie University. Det ger en mängd fördelar som stöd i din träning och utveckling.

Gratis online-access!

När du börjar träna hos oss får du ett gratis medlemskap på Gracie University Online där du får tillgång till detaljerade videor över alla lektioner och tekniker i systemet. Du kan studera hemma i lung och ro innan du kommer till träning för att maximera din kunskap.

Träna på alla världens Gracie CTC

Alla våra studenter får träna gratis på alla andra certifierade träningscenter (Gracie) över hela världen. Studieplanen är exakt densamma överallt och du får även ``credit`` för avklarade lektioner på andra gym.

Testa gratis under en vecka!

Ingen köper grisen i säcken och vi är helt säkra på att du kommer att uppskatta våra lektioner. Därför har du möjlighet att träna en vecka gratis för att sedan bestämma dig.