36 Core BJJ techniques

Manage Your Distance

Gracie Combatives ®

GRACIE COMBATIVES ®

(LÖPANDE INTAG)

Gracie Combatives är vårt nybörjarprogram för vuxna. I detta program kommer du att lära dig de 36 viktigaste teknikerna i Gracie Jiu Jitsu (Brasiliansk Jiu Jitsu, BJJ) med fokus på självförsvar, i en trivsam , trygg och samarbetsvillig miljö.

Du kan börja i Gracie Combatives när som helst och programmet kräver inga förkunskaper. Eftersom säkerhet är vårt högsta prioritering tillåts ingen tävlingsinriktad sparring här. Man lär sig effektiva tekniker som med tiden slipas till perfektion. När man klarat Gracie Combatives får man sitt Combatives-bälte och kan påbörja Master Cycle och resan mot avancerade grader.

För att börja träna med oss (prova på) behöver du bara gå på ett pass i Gracie Combatives och presentera dig för instruktören. Vi tar in nya elever under måndagar och onsdagar 19:30. Träningsbyxor och t-shirt/träningströja är allt du behöver.

 

36 tekniker

Även om Gracie Jiu Jitsu innefattar hundratals tekniker med tusentals variationer, har studier av riktiga våldsamheter visat att 36 tekniker används oftare och med bättre resultat.  Gracie Combatives utvecklades initialt av Gracie-familjen för Amerikanska armen.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att börja med Combatives. Våra instruktörer är certifierade och har genomgått omfattande utbildning i Los Angeles direkt under Rener och Ryron Gracie. Vår träningsmiljö osar av samarbetsvilja och alla är mån om att varje ny student har en informativ, rolig och givande träning, oavsett ålder, kön eller atletisk förmåga.

Sociala medier

Som elev hos Nordic Fighters får du del av en mängd fördelar.

Som medlem hos oss blir du också medlem i Gracie Jiu Jitsu och Gracie University. Det ger en mängd fördelar som stöd i din träning och utveckling.

Gratis online-access!

När du börjar träna Combatives får du ett gratis medlemskap på Gracie University Online där du får tillgång till detaljerade videor över alla lektioner och tekniker i systemet. Du kan studera hemma i lung och ro innan du kommer till träning för att maximera din kunskap.

Träna på alla världens Gracie CTC

Alla våra studenter får träna gratis på alla andra certifierade träningscenter (Gracie) över hela världen. Studieplanen är exakt densamma överallt och du får även ``credit`` för avklarade lektioner på andra gym.

Testa gratis under en vecka!

Ingen köper grisen i säcken och vi är helt säkra på att du kommer att uppskatta våra lektioner. Därför har du möjlighet att träna en vecka gratis för att sedan bestämma dig.