Allsidig träning

erfarna instruktörer

Thaiboxning

THAIBOXNING (muay thai)

Thaiboxning (muay thai) är en populär kampsport i Sverige. Träningen passar alla som gillar teknik och konditionsträning. Här tränar vi tillsammans i grupp och träningen sker genom olika teknikövningar som utförs på mittsar, samt genom sparring (frivilligt).

Våra klasser i Thaiboxning kräver inga förkunskaper. Nordic Fighters har haft thaiboxning på schemat i nära 20 år. Under den tiden har vi utvecklat tusentals thaiboxare. Vi är för närvarande en av norrbottens främsta thaiboxningsklubbar där våra nuvarande och tidigare tränare/utövare har erfarenheter från landslag, SM och Thailand (professionellt)

Våra instruktörer är utbildade av Svenska Thaiboxningsförbundet (instruktör och domare).

Vi har nybörjarintag fram till v7. För att provträna/börja hos oss, gå på ett pass i BASIC (tisdag och torsdagar 20:00) och presentera dig för tränaren. Du behöver endast normala träningskläder (ex. shorts, t-shirt). 

Gradvis träning

Träningen hos oss sker gradvis och alla former av sparring som långt senare kommer in i bilden, är högst frivilligt. Våra upplägg passar motionärer och tävlingsfighters. Vi har både tonåringar samt personer över 50 som tränar hos oss. Vi har lärt oss att segmentera träningen för alla former och typer.  Vi hjälper våra nya studenter hitta ett upplägg som passar dem.

Sociala medier